Yves Rocher kutter plast

Hudpleieserien Sérum Végétal er den første som får ny glassemballasje.
Hudpleieserien Sérum Végétal er den første som får ny glassemballasje.

Yves Rocher har i løpet av det siste året arbeidet målrettet med å utvikle en mer miljøvennlig emballasje. De kutter nå plast til fordel for miljøbesparende glass.

Først ut er den nye hudpleieserien Sérum Végétal, som har blitt en stor suksess for selskapet. Deretter følger produktfamiliene Riche Crème Anti-Age Global, Elixir 7.9, Hydra Végétal, Sebo Végétal, Nutritive Végétal og Végétal Sensitivé.

Les HER om Yves Rochers planer om å åpne butikker i Norge!

Yves Rocher har nylig lansert neglelakk, du kan lese om den HER!

Ved å erstatte all plast med glass i selskapets ulike hudpleieserier, reduseres klimagassutslippene med 30 prosent. Prosessen skal ferdigstilles i begynnelsen av 2016, samtidig som Yves Rocher også reduserer andelen av plast som brukes i flasker og korker.

Det nye, resirkulerbare glasset skal benyttes i samme størrelse og design i alle hudpleiekrukker. Noe som betyr store miljøbesparelser i forhold til å ha forskjellig emballasje for ulike serier.

Sérum Végétal ble første gang lansert i 1997, og den nye utgaven er blitt tatt svært godt imot av kundene. Annenhver pakke som forlater Yves Rocher inneholder en krem i denne serien, med den unike planteingrediensen isört.

Lanseringen er dermed en av Yves Rochers hittil sterkeste i Norden.