Wella Family Fund blir nordisk

Ett år har gått siden Wella Company lanserte sitt nye fond i Norge, og det skapte så stort engasjement at det nå også rulles ut i andre nordiske land!

Nå får du igjen sjansen til å nominere din frisørsalong-favoritt. Årets søknadsperiode varer frem til 7. august, før en ny, norsk vinner etter planen skal kunngjøres i oktober 2022. 

Wella Family Fund ble skapt ut fra et ønske om å bidra positivt etter en tøff periode for frisørbransjen, og fikk overveldende respons fra både bransjen selv og dens kunder. Fondet gir frisørsalonger muligheten til å vinne ett års forbruk av Wella-produkter til en verdi opptil 500 000 kroner (avhengig av størrelsen på salongen).

Wella Family Fund vinner 2021
Nina Skeibrok Petersen fra Nina’s Salong i Åseral vant Wella Family Fund i 2021.

Wella Family Fund gir oppmerksomhet til de lokale frisørsalongene, som bygger tette relasjoner til sine kunder, og skaper lojalitet i år etter år.

Nina Skeibrok Petersen er innehaver av Nina’s Salong i Åseral, og ble stemt frem som vinner i fjor:

– Det var utrolig stas å vinne Wella Family Fund, og prisen har betydd mye! Vi er veldig takknemlige over all støtte og engasjement lokalsamfunnet har vist oss ved å stemme oss frem, og at vi fikk muligheten til å gi tilbake ved å arrangere Wella Week. Vi har utvidet og pusset opp salonglokalet, noe som har gitt oss en ny hverdag på jobb, og har også fått muligheten til å ta inn nye serier med farger og produkter fra Wella Professionals, forteller hun.

SLIK KAN DU NOMINERE DIN FRISØRSALONG:

  • Frisørsalonger kan søke selv, eller bli nominert av lokalsamfunnet.
  • Små til mellomstore salonger kan søke, og de må være en uavhengig salong, ikke delav en frisørsalongkjede.
  • Salongen kan ha maksimum 5 millioner kroner i omsetning
  • Både Wella-kunder og ikke-Wella-kunder er velkomne til å søke. Søknaden må inneholde en begrunnelse for hvorfor de fortjener å vinne Wella Fund.
  • Vinnersalongen forplikter seg til å arrangere Wella Week, som gir dem muligheten til å gi tilbake til lokalsamfunnet. Wella Week er en intensiv uke med hendelser og aktiviteter i salongen, som kan bidra til å øke engasjementet og interessen for salongen i lokalsamfunnet.
  • Publikum kan være med å støtte sin frisørsalong ved å gå inn på: Wellafund.com/no og avgi stemme til sin lokale favoritt frisørsalong.
  • I slutten av august, når frisørsalonger og publikum har avgitt sin stemme, vil juryen velge ut seks salonger med geografisk spredning som går videre til finalen.