Verdens første «smarte» hårbørste

Kérastase lanserer sammen med Withings verdens første «smarte» hårbørste. Den har avanserte sensorer som skal skape best mulig kvalitet på håret, og samtidig overvåke effekten av ulike hårpleierutiner.

En medfølgende mobilapp gir ytterligere innsikt, og kommer med produktanbefalinger som hjelper brukeren til bedre hårpleie.

Kérastase er ledende innen profesjonell hårpleie, mens Withings gjør seg bemerket innenfor det revolusjonerende og voksende feltet «Connected Health»: produkter og tjenester som muliggjør et bedre og sunnere liv.

Kérastase Hair Coach Powered by Whitings.
Kérastase Hair Coach Powered by Withings.

Ifølge en rapport fra L’Oréals forskere, kan kraftig børsting forårsake skader på håret, som for eksempel splittede tupper. Kérastase Hair Coach Powered by Withings minimerer risikoen for dette ved hjelp av avanserte sensorer som gir informasjon om kvaliteten på håret og hvordan det blir børstet.

Børsten har nylig fått oppmerksomhet under International CES Innovation Award, men lanseres på markedet midt i 2017 og i Norden fra august.

– Den teknologiske utviklingen forandrer konsumentenes daglige skjønnhetsrutiner, og smarte teknikkenheter har et stort potensiale til å påvirke hvordan vi tar hånd om hud og hår, sier Guive Balooch, Global Vice President for L’Oréals forsknings- og innovasjonsteknologiske Inkubator, som har vært med på prosjektet.