Vårens makeuptrender

Tomas Erdis, som er makeupartist for Jane Iredale, tror på disse 3 sminketrendene for våren 2017.

Glødende hud

– Sunn, naturlig hud med masse glød har blitt en gjenganger i motebildet, og jeg elsker det! Det gjelder også denne våren. Mineralpudder kombinert med fuktspray gir god holdbarhet og en fantastisk glød.

For en enda mer glødende effekt foreslår jeg en av mine nye favoritter, Phyto Replenish Oil fra Dermalogica. Den er perfekt som underlag for våre mineralpudder, og kan også blandes i flytende foundation.

Makeuplook fra Jane Iredale.
Innrammet blikk

– Når det gjelder øynene, ser vi alt fra et naturlig blikk til sterkt innrammede øyne og smudgy looker. La resten av makeupen bestemme uttrykket – kombiner naturlig hud med mer dramatiske øyne, eller la fargesterke lepper være i fokus sammen med en naturlig øyemakeup.

For ekstra varme og lette roser i kinnene, prøv en kremblush, for eksempel In Touch Cream Blush i den nye fargen Candid. Bruk gjerne det samme produktet på kinn, øyne og lepper for en enkel look som er gjort på 1-2-3.

Fargerike lepper

– I vår kan man også leke seg med farger på leppene! Velg mellom gylne karamelltoner, dyp brun, knall rosa, matt eller glossy – her kan du gjøre akkurat det du ønsker, tipser Tomas Erdis.