Vårens faglige happenings

I vår skjer det hos Beauty Products!

 Kryss av i kalenderen, og få med deg disse begivenhetene for hudterapeuter i bransjen:

Storslått Nimue-lansering 

Beauty Products og Nimue har plukket ut fire norske hudterapeuter som skal sendes til Sør-Afrika i en uke. Der skal de kjempe om å bli Årets internasjonale hudterapeut 2017.

De fire heldige som skal konkurrere er:

  • Christina Christensen, Skin by Me
  • Kirsti Høyem Hollingsholm, Nyt
  • Heidi Hafslund, Cocoon
  • Chatrine Kullmer, Hud by Chatrine Kullmer

I forbindelse med konkurransen skal det også lanseres en helt ny antiage-linje, hvor det tas i bruk det absolutt nyeste av teknologi og ingredienser.

Produktnavn og så videre er foreløpig hemmelig, men skal avsløres for kunder og presse på en storslått lansering i Oslo 24. mars. Følg med her på kosmetikkmagasinet.no for mer informasjon!

Fire norske hudterapeuter skal sendes til Sør-Afrika i løpet av våren.
Fire norske hudterapeuter skal sendes til Sør-Afrika i løpet av våren.

Spennende Guinot-kurs

Guinot lanserte i 2016 sitt helt nye og topp moderne Hydraderm-apparat, som tar den kjente Hydradermie-maskinen ett steg videre.

Det nye apparatet har blitt en suksess på verdensbasis, og for å sørge for riktig informasjon og opplæring får Beauty Products besøk av Guinot Paris sin hovedtrener Celine Lebruil.

7. mars inviterer de til en spennende og annerledes lansering av Hydraderm-maskinen. Dagen avholdes på hovedkontoret i Oslo, og er åpen for både nye og gamle Guinot-entusiaster!

Inspirasjonsdag med Darphin

Mye spennende skjer med Darphin, Pierre Darphins eksklusive hudpleielinje, kjent for sine deilige dufter, konsistenser, oljer og serum.

Darphin Paris sin hovedtrener Chantal Reeves kommer til Oslo 25. april for å gi inspirasjon og formidle nyheter og faglig påfyll.

Ønsker du å delta på noen av disse arrangementene? Kontakt Beauty Products for nærmere informasjon og påmelding. Kontaktinfo finner du i vårt leverandørregister.

Foto: Pexels