Urban Decay Naked Smoky

Sotede øyne, metalliske farger og fyldige vipper er viktige stikkord for høstens makeuptrender.

Det ene merket etter det andre lanserer store og innholdsrike paletter som inviterer til kreativitet. Med disse kan man både sote øynene og legge lyse baseskygger med en mørkere markering i globallinjen.

Inspirasjonen bak mange av disse må utvilsomt være Urban Decays populære Naked-paletter, som inneholder rikholdige nyanser av grått, brunt, beige, kobber og bronse. Palettene har slått så godt an at det nå finnes et helt Naked-univers med sminke i hudnære farger.

L’Oréal, som eier Urban Decay, opplyser at det i Skandinavia selges en Naked-palett hvert femte minutt. Merket vokser raskt, og har planer om å åpne flere dører i Skandinavia. Distribusjonen er likevel veldig selektiv, og i Norge selges merket kun på Steen & Strøm, Kicks Oslo City og kicks.no.

Urban Decay Naked Smoky.
Urban Decay Naked Smoky.

Den nye høstpaletten til Urban Decay heter Naked Smoky, noe som kan virke som en selvmotsigelse. Men L’Oréal påpeker at samtlige Naked-paletter inneholder enkelte mørke øyeskygger.

Den nye Smoky-varianten virker likevel mer dramatisk, og de mørke fargene er her plassert i midten. Paletten byr på et gjensyn med tre populære farger som tidligere har vært i begrenset opplag.

Historien til Urban Decay kan du lese HER.

Urban Decay har blitt et populært merke i Skandinavia.

Urban Decay har blitt et populært merke i Skandinavia.