Urban Decay hos Kicks

Øyeskyggene til Urban Decay gir kraftig og fin farge.
Øyeskyggene til Urban Decay gir kraftig og fin farge.

Med sin nytenkende og urbant influerte makeup tar det amerikanske merket Urban Decay skrittet inn på det nordiske skjønnhetsmarkedet sammen med KICKS.

Urban Decay er et veletablert merke verden over, som har gjort suksess i hjemlandet siden 1996. Nå er altså på tiden inne for oss i Norge og resten av Norden!

Les mer om Urban Decay her.

– Fordi vi er markedsledere innen makeup, har vi et veldig stort fokus på å kunne tilby våre kunder det aller beste. Urban Decay er en merkevare som lenge har vært etterspurt av våre kunder, og vi er derfor utrolig glade for at vi endelig kan legge Urban Decay til vårt sortiment hos KICKS. Selvsagt er vi også stolte over at Urban Decay har valgt KICKS som den eneste forhandleren i Norge, sier Karin Svensson, Sortimentssjef hos KICKS.

Lipglosser fra Urban Decay.
Lipglosser fra Urban Decay.

KICKS kommer til ha hele Urban Decay sortimentet i utvalgte butikker og på kicks.no – men 73 butikker har tilgang til Urban Decay via butikkenes iPads.

– Ettersom alle våre butikker er utrustet med iPads, er hele KICKS sortimentet alltid tilgjengelig i alle butikker, uansett hvor liten eller stor butikken er.

– Butikkens iPad er koblet til kicks.no og selgerne i butikk gjør veldig enkelt en bestilling til kunden som betaler direkte i kassen, kontant om man vil. I løpet av noen dager blir varen levert hjem. På den måten blir nå også Urban Decay tilgjengelig i nærmeste KICKS-butikk, uansett hvor man befinner seg i landet, forteller Zrinka Wergeland, Marketing Manager for KICKS i Norge.