Tom Ford Beauty i Norge

Gimle Parfymeri har blitt flagship store for Tom Ford Beauty, som lanseres i Norge. Makeup-kolleksjonen selges eksklusivt i det tradisjonsrike parfymeriet på Frogner i Oslo.

Signaturlooken til Tom Ford Beauty er «sensual eyes, bold cheeks and lacquered lips». Kolleksjonen inneholder blant annet flotte baseprodukter som gir glødende hud, og supre paletter for konturering.

– Presidenten i Estée Lauder kom i limousin for å godkjenne butikken vår som Tom Ford flagship store. Vi måtte bevise, og det ble stilt skyhøye krav, forteller Camilla Schjelderup fra Gimle Parfymeri.

Det familiedrevne parfymeriet ble etablert i 1939, og har ingen kjedeavtaler.  Butikken var opprinnelig på 21 kvadratmeter, men ble utvidet med en ny, stor andreetasje i november 2013, og tilbyr også hudpleie.

Camilla Schjelderup fra Gimle Parfymeri.
Camilla Schjelderup fra Gimle Parfymeri.

– Vi kan ikke selge det som finnes overalt, vår jobb er å overraske kundene og begeistre dem. Hver dag! Forankringen er hele tiden kundene, vi er ingenting uten dem. De har kanskje kjørt forbi tre kjøpesentre for å kunne gå inn døren vår, her på hjørnet i Bygdøy allé. Det kan ses på som en gullbillett, sier Camilla Schjelderup.

KOSMETIKK trykket et stort intervju med Camilla Schjelderup fra Gimle Parfymeri i nr. 1-15. Du kan lese intervjuet HER.