Molderm er fremtidens filler

ANNONSØRINNHOLD: Endelig i Norge! En ny filler fra den banebrytende og innovative svenske virksomheten Molderm Aesthetics er «next step» innenfor kosmetiske produkter.

Molderm-filleren er ekstra sikker og integrerer seg flott i vevet, slik at du oppnår et fint, mykt og unikt resultat med god holdbarhet.

En kosmetisk filler er ikke lenger kun en filler, men skal både leve opp til de høyeste sikkerhetskrav og gi naturlige resultater. 

Derfor har Molderm Aesthetics sammen med de beste forskerne i Sveits innenfor området utviklet Molderm-filleren med den patenterte «Fine-Tuning Technology», hvor man kan justere opp og ned på molekylstørrelsene i filleren, så de passer nøyaktig til det området kunden ønsker å få behandlet.

Molderm-filleren flytter seg ikke rundt i vevet, og gir ikke uønskede klumper eller ujevnheter i huden, men utelukkende et attraktivt, mykt, naturlig og unikt resultat med god holdbarhet. 

Med en imponerende investering på over 30 millioner euro, har Molderm, gjennom dedikert forskning, utvikling og avansert teknologi, etablert et unikt fundament for fremtidens skjønnhetspleie.

EN FILLER SOM SNAKKER SAMME «SPRÅK» SOM VÅR EGEN KROPP

Du har kanskje hørt om krysslinkede kosmetiske fillers. Den nye Molderm-filleren har en patentert «Fine Tuning Technology» som er fremstilt via biofermentering. Vi klarer dermed å skape et bredere spektrum av molekylstørrelser, målt i dalton, som bedre etterlikner kroppens naturlige hyaluron. Og det er bra, for i kroppen finner vi hyaluron som måler alt fra 1000 opp til 8 millioner dalton.

Mens tradisjonelle fillers holder seg mellom 1 og 2,5 millioner dalton, dekker Molderm et spekter fra 4000 og opp til 7 millioner dalton. Det kaller vi for «ultra-high molecular weight».

Vi har med denne unike teknologien klart å etterlikne nesten hele det menneskelige spekteret, noe som er en stor fremgang i vår industri. Ved å bruke en unik filler som Molderm, vil kroppen gjenkjenne produktet og «invitere» det inn som en del av sin egen hyaluron.

Det er snakk om en kompleks og sofistikert prosess, hvor den profesjonelle behandleren har muligheten til å velge de molekylstørrelsene som best vil egne seg til ansiktets komplekse mimikk, og kundens individuelle ønsker for resultatet. Det gjør produktet langt mer presist å arbeide med, og fremmer et mer naturlig utseende.

FOR INFORMASJON OM MOLDERM, TA KONTAKT: post@norwaest.no
tel: 947 87 713