Skincity shipper til Norge

Den svenske nettbutikken Skincity satser nå på norske hudpleiekonsumenter. Skincity har et profesjonelt sortiment innen hudpleie og makeup.

– Dette er noe vi har ønsket fra dag én, men nå er vi klare, og det kjennes fantastisk gøy. Det finnes ingen som tilbyr det vi gjør på det norske markedet i dag. Vi får mange forespørsler fra Norge, så det er ekstra gøy å endelig kunne si: Ja, vi leverer til Norge, sier Mikael Kjellman, som er sjef for Skincity, i en pressemelding.

Skincity tilbyr både norske og svenske kunder gratis frakt. Ingen toll eller andre avgifter tilkommer. Alle norske kunder får velge fra samme sortiment og alle priser er i NOK. Leveringstiden er 1-3 dager avhengig av hvor man bor i Norge, Oslo med omegn får som regel leveransen på 1-2 dager.

De som jobber på Skincity er autoriserte og Cidesco-diplomerte hudterapeuter, og nettbutikken fører merker som vanligvis bare finnes i salong.

– Vi er selvfølgelig autoriserte forhandlere av de varemerkene vi selger. Det innebærer at vi garanterer at varene er ekte og av høyeste kvalitet. Våre merker er Akademikliniken, bareMinerals, Cicamed, Decléor, Dermalogica, Exuviance, Maria Åkerberg, Mene&Moy, Paulas Choice, Peter Thomas Roth og Sensai by Kanebo, skriver Skincity i pressemeldingen.

Den svenske nettbutikken Skincity satser nå på Norge. Foto: Freestockphotos.biz
Den svenske nettbutikken Skincity satser nå på Norge. Foto: Freestockphotos.biz