Rituals lanserer praktbok

Rituals Cosmetics innleder et nytt kapittel og lanserer nå The Book of Rituals – en eksklusiv og rikt illustrert «coffee table book» som skal være den ultimate guiden til personlig velvære.

Nyheten ble avslørt i Amsterdam, i det historiske biblioteket i Rijksmuseum, der besøkende vanligvis ikke har adgang.

Creative Director Dagmar Brusse (bildet) forklarer at jakten på lykke nå er mer relevant enn noen gang, og at Rituals’ filosofi, «The Art of Soulful Living», med dette tas i en mer mental og åndelig retning:

Vi har laget et kompass for personlig velvære som skal hjelpe folk med å oppnå en bedre balanse mellom kropp, sjel og sinn.

Dagmar Brusse

The Book of Rituals gir en holistisk tilnærming til det gode liv, og rommer alt fra tankevekkende poesi og inspirerende historier fra forskjellige deler av verden, til konkrete øvelser, oppskrifter, verktøy og rutiner som skal gi en bedre og mer meningsfylt hverdag.

The Book of Rituals innleder et nytt kapittel i historien om det suksessfulle selskapet Rituals Cosmetics.

Den nesten 500 sider tykke boken er satt sammen med hjelp av fotografen og kunstneren Jasper Abels, som var til stede på lanseringen med Dagmar Brusse. Den er delt inn i kapitler som utforsker de ulike temaene i «kompasset»: Authenticity, Kindness, Joy, Passion, Love med mer.

Praktboken er nå tilgjengelig i flaggskip-butikken House of Rituals i Amsterdam samt online. Den kommer også snart for salg i Rijksmuseum, som Rituals samarbeider med, og fra 1. juli vil den bli tilgjengelig i andre utvalgte butikker.