Rituals åpner flere butikker

Rituals Cosmetics åpnet sin første butikk i Amsterdam for rundt 15 år siden. Den ble raskt etterfulgt av butikker i andre ledende storbyer som London, Barcelona, Antwerpen, Lisboa, São Paulo og New York.

Som KOSMETIKK tidligere har skrevet, er Rituals Cosmetics i ferd med å åpne en rekke nye butikker i Norge.

I Oslo har de nylig åpnet butikker på Aker Brygge og Majorstuen. De skal i tillegg åpne en butikk på Hamar Stadion i løpet av mai.

De to første norske Rituals-butikkene åpnet på Sandvika Storsenter og Fornebu S i oktober i fjor. Merket kan dessuten kjøpes i Kristiansand (Sørlandssenteret) og Sandnes (Kvadrat), og har dermed hatt en rask vekst på det norske markedet.

KOSMETIKKs nye coverbilde er hentet fra Rituals' sommerlige Soulwear-kolleksjon.
KOSMETIKKs nye coverbilde er hentet fra Rituals’ sommerlige Soulwear-kolleksjon.

Med et bredt produktspekter som inkluderer kroppspleie, hudpleie, mineralmakeup, te, duftlys, duftpinner og Soulwear, vil det nederlandske merket skape meningsfulle og spesielle øyeblikk.

Idéen om å forvandle hverdagslige rutiner til minneverdige opplevelser,  er utviklet av selskapets grunnlegger og administrerende direktør Raymond Cloosterman. Det handler om å nyte de små øyeblikkene i livet, noe som har gjort merket til en internasjonal suksesshistorie.

Rituals Cosmetics har nå 300 butikker, mer enn 700 shop-in-shops, og fem City Spas fordelt på fjorten land.

Mandi Lulur Body Cream med skimmer fra sommerkolleksjonen til Rituals.
Mandi Lulur Body Cream med skimmer fra sommerkolleksjonen til Rituals.