Raww hudpleie for ungdom

Raww Cosmetics kommer nå hele veien fra Australia til Norge, og er et av trendmerkene som det satses på i Steen & Strøms nye Beauty Hall. Konseptet omfatter hudpleie og sminke for en ung målgruppe. 

Kategorisjef Tove Skatvedt Bay i Vitalkost AS, som bringer merket til Norge, forteller at det benytter seg av kraftfulle og naturlige ingredienser. 

Det går i kokosvann, grønnkål, kakaduplomme og annen vitaminrik supermat. Produktene dufter supergodt, har bærekraftige forpakninger og lages for en ung målgruppe.

Raww Cosmetics er som supermat for huden.

– Raww Cosmetics er et naturlig, cruelty-free og australsk merke ulikt noe annet på markedet. Det ble skapt med suksess i 2017, lanseres nå internasjonalt, og Norge er første land ut. Produktene finnes i Steen & Strøms nye, lekre Beauty Hall, samt i nettbutikken til Fredrik & Louisa. Planen er at Raww skal etableres i fysiske Fredrik & Louisa-butikker etterhvert, sier Tove Skatvedt Bay.

Hun forteller at de kommer til å være aktive i sosiale medier for å treffe den unge målgruppen, og at de vil lage et originalt, kreativt og engasjerende innhold på TikTok. 

Raww hekter seg på store skjønnhetstrender som Clean Beauty og A-Beauty, et begrep som ofte brukes om ukompliserte, men samtidig effektive skjønnhetsprodukter basert på naturlige ingredienser fra Australia. 

– At produktene er bra for miljøet, skal absolutt ikke gå på kompromiss med kvaliteten, sier Tove Skatvedt Bay.