RÅ norsk nyhet

Hudpleieserien Kremfresh endrer navn til RÅ Organic Skincare, og etablerer nye butikker.

Den gamle Kremfresh-butikken i Sandvika Storsenter er bygget om, og har fått et stilrent og tidsriktig uttrykk. En stor steinvask fanger blikket midt i lokalet, her kan kundene prøve de ulike produktene.

Butikken er utformet sammen med designere fra Comte Bureau. De har også laget ny logo og emballasje, og i dette arbeidet har det vært viktig å få fram naturelementene som kjennetegner serien.

RÅ Organic Skincare har butikk i Sandvika Storsenter. Foto: Jens Bredberg
RÅ Organic Skincare har butikk i Sandvika Storsenter. Foto: Jens Bredberg

RÅ Organic Skincare har produkter til både ansikt, hår og kropp. De er gruppert i serier med poetiske, norske navn som Villvind, Sevje, Grøde og Kime. Serien som heter Favn er helt uten duftkomponenter, og passer derfor også til sensitiv hud og eksemhud.

– Favn selges hos enkelte hudleger. I tillegg har flere grønne frisørsalonger fattet interesse for hårproduktene våre, forteller gründeren Torhild Næss. Hun driver RÅ Organic Skincare sammen med datteren Amanda, som er kosmetolog.

Produktene er rene og naturlige, og inneholder økologiske og Debio-sertifiserte råvarer. De utformes i samarbeid med farmasøyt. Ingrediensene som kommer gjennom nåløyet, er valgt fordi de øker produktenes yteevne og virker positivt på huden.

– Vi er inne i en prosess for å få produktene sertifisert av Natrue, og venter en avklaring rundt dette i mai. Vi produserer i Norge, sier Torhild Næss.

Amanda Næss finner riktige produkter til en kunde.
Amanda Næss finner riktige produkter til en kunde.

RÅ Organic Skincare skal snart åpne butikk på Gjøvik.

– Vi har dessuten startet å selge våre produkter i Sverige og Danmark gjennom den kjente nettbutikken cocopanda.se og cocopanda.dk. RÅ har allerede høye salgstall, og de viser stor interesse for at produktene er økologiske og produsert i lille Norge.

Nå leter vi etter forhandlere i Trondheim, Stavanger og England, forteller Amanda Næss.