Prisdryss for Camilla Pihl

Influenceren Camilla Pihl hanket inn to gjeve priser for den nye hudpleieserien SKIN Camilla Pihl under gårsdagens Norwegian Cosmetic Award (NCA).

Prisutdelingen arrangeres årlig av bransjeorganisasjonen Kosmetikkleverandørenes forening (KLF).

SKIN Camilla Pihl er utviklet sammen med et team fra Elle Basic, og de har begeistret juryen med nydelige produkter av høy kvalitet og imponerende salgstall over disk.

SKIN Camilla Pihl ble kåret til Årets hudpleie i bred distribusjon. I tillegg ble den kåret til Årets lansering, en kategori som var ny av året.

Mange leverandører har levert vellykkede lanseringer som har skapt høy oppmerksomhet og gode salgstall.

– Det er allikevel én lansering som juryen har lagt spesielt merke til: Den har skapt en storm av oppmerksomhet og interesse blant kundene. Den har til tider dominert sosiale medier, og skapt salgsrekorder, utsolgtsituasjoner og ventelister over hele landet. Sjelden har juryen vært vitne til en lignende salgssuksess, uttalte juryleder Finn Rasmussen, som er administrerende direktør i KLF.

Camilla Pihl er en av landets mest aktuelle influencere, og med SKIN Camilla Pihl har hun igjen klart å ta Norge med storm!

Hudpleieproduktene til Camilla Pihl selges eksklusivt i VITA, VITA Exclusive og VITA.no.

På bildet ser vi Camilla Pihl flankert av teamet fra Elle Basic, samt Ari Behn som var konferansier under NCA. Juryleder Finn Rasmussen ser vi helt til høyre.

Vi kommer til å vise flere bilder fra NCA i neste utgave av KOSMETIKK, så det er bare å glede seg!

Foto: Jarle Nyttingnes/KLF