Oolaboo lanseres i Norge

Fra og med januar 2022 er Skinteam Norge AS distributør av varemerket Oolaboo i Norge. Lanseringen beskrives som en milepæl for Skinteam, som i tillegg til hud og velvære nå også går inn i frisørbransjen med Hairteam.  

– Skinteam Norge AS samarbeider med lokale hudpleiesalonger over hele Norge, og eier distribusjonsselskapet Kokong Skin Care. Med Oolaboo til både hud og hår i sortimentet, vil samarbeid med frisører være det neste naturlige skrittet for selskapet i form av nyetablerte Hairteam Norge, sier markedsfører og prosjektleder Christine Hetland.

Oolaboo er et luksuriøst livstilssmerke fra Nederland, og ble grunnlagt av brødrene Richard og Jeroen Wilmink i 2011. De lot seg inspirere av indre skjønnhet, og utviklet produktene ut fra et prinsipp om at 70 prosent av hud- og hårtilstanden bestemmes ut fra næringsstoffene du får i deg.

Ekte skjønnhet skapes ved å ta like mye vare på innsiden som utsiden. 

– Alle produktene fra Oolaboo skal være så trygge og naturlige som mulig, og er derfor frie for parabener, sulfater og mineraloljer, og er ikke testet på dyr. Fokuset på trygge og naturlige produkter gjenspeiles også i deres unike behandlinger som er inspirert av japanske og kinesiske tradisjoner.  

I Norge vil opplæring i merkevaren skje gjennom Skinteam og Hairteam Akademiet i Bergen og Oslo. Oolaboo-spesialister blir trent opp i merkevarens filosofi, og vil, som ingen andre, vite hvilke produkter som er best for hud og hår. 

– I forbindelse med lanseringen av Oolaboo i Norge styrker Skinteam sitt kompetanse-/driftsteam, og søker etter en salong-businesspartner til Oolaboo Hair og Hairteam. I første kvartal lanseres også oolaboo.no og hairteam.no, forteller Christine Hetland.