Olaplex show i Oslo

I frisørbransjen er Guy Tang å anse som en av verdens største colorister. 31. januar står han på scenen i Oslo for å dele sin kunnskap.

Med sine 1,1 millioner følgere på Instagram og nesten 800.000 følgere på YouTube, legger Guy Tang ut bilder og videoer av de mest fantastiske hårfargene man bare kan drømme om.

Guy Tang kommer til Oslo.
Guy Tang kommer til Oslo.

Han er frontfigur for Pravana`s Balayage Kit, og som Kylie Jenner, har han også en kolleksjon fra Bellami Hair Extension. Rebecca Taylor, eier av Vivid Hair Artistic Design, er hans sidekick, og kjent for sine crazy vivid farger.

31. januar står de på scenen i Samfunnssalen i Oslo sammen med Olaplex foran 500 frisører og bransjefolk. Her skal de vise de nyeste trendene innen hårfarger, og hvordan man sammen med Olaplex kan sørge for at håret holder seg sunt etter en slik fargeforandring.

Det var nettopp via revolusjonen Olaplex, at Guy Tang virkelig fikk fotfeste blant håreliten i Hollywood. Han la ut videoer der han brukte Olaplex i sine fargebehandlinger, og ble til slutt hyret inn for å gjøre en verdensomfattende turnè sammen med dem. Frends AS og Norge er første stopp av i alt 15 land som skal besøkes iløpet av 2016.

Jordan Alexander og Rebecca Taylor.
Jordan Alexander og Rebecca Taylor.

Fra Olaplex kommer også Jordan Alexander, som er «VP of Education». Han forklarer hvordan kjemien rundt Olaplex fungerer, og forteller hvorfor nettopp Olaplex blir brukt av hundretusener av frisører verden over.

Frends AS lanserte Olaplex i Norge i april 2015, og i rekordfart har det blitt et produkt som flere tusen frisører i Norge bruker daglig i sine behandlinger. En aktiv ingrediens binder sammen disulfidbindingene, som blir brutt ned gjennom kjemiske behandlinger (alle typer fargebehandlinger/lysfarger/bleking og permanenter).

Ved å bruke Olaplex sørger man for at hårkvaliteten bevares og styrkes. Kjendiser som Kardashian-søstrene Kim & Khloé, Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Cate Blanchett og Jennifer Aiston sverger alle til Olaplex både når de behandler håret, og i ettertid for å bevare den gode kvaliteten.