Ny storaktør i frisørmarkedet

Pål Graham, daglig leder i Frends AS.
Pål Graham, daglig leder i Frends AS.

Styrene i Frends AS og Solis Professional AS er blitt enige om en avtale som innebærer at Frends AS kjøper Solis Professional AS fra 1. januar 2015. Samtidig går eierne i Solis Professional AS inn som 50 prosent eiere i Frends AS.

Både Frends og Solis Professional ser store muligheter ved å slå sammen sine virksomheter til ett stort selskap, som har ambisjoner om for alvor å ta opp kampen med de største aktørene i frisørmarkedet.

Den samlede produktporteføljen vil omfatte et bredt tilbud av både møbler, rekvisita, farge/kjemi og videresalgsprodukter i alle kategorier. I tillegg vil den nye grupperingen samlet sett ha svært kraftige salgsteam i alle landets regioner.

– Vi vil understreke at det vil være «business as usual» hos både Frends og Solis Professional i månedene som kommer. Dagens kundeavtaler og betingelser videreføres som før, og det samme gjelder fakturering, varelevering og kontaktpersoner. Vi vil på nyåret vurdere hvordan «nye Frends» skal se ut, og komme med mer informasjon etter hvert som ting skrider fremover, opplyser Pål R. Graham, daglig leder i Frends AS.