Exuviance Professional byttes ut med NeoStrata

NeoStrata, med betydningen «nye hudlag», er en profesjonell hudpleieserie grunnlagt av dr. Eugene Van Scott og dr. Ruey Yu, som også står bak Exuviance og Exuviance Professional.

Nå legges det en ny strategi som innebærer at NeoStrata, som opprinnelig var forbeholdt hudleger og medisinske hudklinikker, gradvis skal erstatte Exuviance Professional-serien for salg i hudpleiesalonger.

Utfasingen av Exuviance Professional er allerede godt i gang, og forventes fullført i 2024. Retail-varianten av Exuviance kan imidlertid fortsatt kjøpes i detaljhandelen, der den ble introdusert i nytt design for noen år siden.

Strategi-endringen er internasjonal, og vil merkes over hele verden.

NeoStrata og Exuviance eies av samme selskap, har samme nordiske distributør, og baserer seg på mye av den samme forskningen. Begge merkene er blant annet kjent for å benytte alfahydroxisyre (AHA) og andre syrer i sine produkter.

Nytt fra NeoStrata nå er blant annet Rebound Sculpting Cream, med en ny type mikropeptid som er 2,5 ganger mindre enn andre ledende peptidmolekyler for en bedre absorbering i huden. Den skal stimulere til mer volum og spenst.