Natural Products Scandinavia

Natural Products Scandinavia – den eneste nordiske fagmessen for naturlig helse, ernæring, skjønnhet, hudpleie og kroppspleie – åpner dørene i Malmø 16. til 17. november.

Messen har mer enn 375 utstillere, og henvender seg til lokale og internasjonale innkjøpere, forhandlere, distributører og presse.

Great Lengths Scandinavia presenterer denne økologiske hårpleieserien på messen.
Great Lengths Scandinavia presenterer denne økologiske hårpleieserien på messen.

Great Lengths Scandinavia er muligens den eneste utstilleren fra Norge. Her er ellers noen av de nye naturlige, økologiske eller free from-produktene som vises i år:

BellaPierre Cosmetics debuterer på messen med blant annet en Glowing Palette. Den inneholder seks illuminators som passer til mange ulike hudtoner.

You & Oil markedsfører sin ansiktsolje som trenger ned og gjenfukter de dypere hudlag og forbedrer hudens elastisitet.

Baltex Natural presenterer Hårkontroll Deep Intense Hydrating Mask. En kombinasjon av naturlige oljer og næringsstoffer gir en intensiv keratinbehandling for hårrøttene, hvilket motvirker tørt og sprøtt hår.

MontOlympe viser sin Olympus Mountain Tea Day Cream. Den er laget av Sideritis Scardica-ekstrakt, hyaluronsyre og bioforedlet gresk olivenoljeekstrakt.

Karethic markedsfører L’Africaine Luxurious Oil, det første hudpleieproduktet i serien Karethic Spa. Den silkemyke, tørre oljen har en utsøkt duft av argan, shea, baobab og moringa, som gir huden og håret ny kraft.

Inika Organics viser seg fram på Natural Products Scandinavia.
Inika Organic viser seg fram på Natural Products Scandinavia.

P and L Cosmetics viser Inika Organics nye, omdøpte varemerke-serie. Blant de prisbelønnede produktene, med nye forpakninger, finner vi: baked mineral foundation, BB cream, lipgloss, baked eyeshadow og sminkebørster i proffkvalitet.

BARR Sweden presenterer sin nye Secret Forest Face Oil, som inneholder vitaminer och antioksidanter.

o.Moi markedfører sin nylig lanserte Plump It Up Face Cream, som er full av antioksidanter, granateple og risolje.

Natural Products Scandinavia trekker til seg utstillere fra store deler av verden, og er en bra messe for merker som vil inn på de skandinaviske markedene.

Har du lyst til å besøke messen? Du finner mer informasjon HER.