N.C.P. er endelig lansert i Norge

N.C.P. er et duftkonsept basert på layering og den moderne etterspørselen etter personlige produkter. Vi mennesker er komplekse, vi bytter klær, sminke og styling, så hvorfor ikke gjøre det samme med dufter? 

N.C.P. er grunnlagt av den svenske skuespilleren Noomi Rapace og hennes venner. Hver duft er satt sammen av et fåtall velbalanserte ingredienser, som gir duften en ren og tydelig karakter.

N.C.P. består i dag av tre ulike duftlinjer med totalt 15 parfymer som er veganske og unisex, og distribueres her til lands av Dermanor.

Alle parfymene er utviklet i Paris hos det anerkjente parfymehuset Givaudan, som er ansvarlig for noen av de mest fremgangsrike og prestisjefylte duftene i verden. De kan kjøpes hos Fredrik & Louisa og hos utvalgte spa og salonger.

Layering er kjernen i merket, og parfymene er laget for å kombineres da de inneholder få ingredienser. De kan også brukes alene.

Når flere parfymer brukes samtidig, blir duften forvandlet til en helt ny opplevelse, og du kan lage en duft som er unik for deg.