Miljøvennlig solpleie

Visste du at ingrediensene i solkrem påvirker miljøet og livet i havet? Mange tusen tonn med solkrem vaskes ut i verdenshavene hvert år, og korallrevene trues av solkrem-indusert bleking.

Biotherm har brukt sju år og rundt 200 forsøk på å utvikle årets solkremnyhet, WaterLover Sun Milk. Den gir den samme gode følelsen som andre Biotherm-solkremer, og finnes med SPF 15, 30 og 50.

WaterLover Sun Milk har miljøtestede solfiltre og en biologisk nedbrytbar formulering som skal skåne organismene i havet. I tillegg har den en mer miljøvennlig plastemballasje, og siden emballasjen også er tynnere og lettere, brukes det totalt sett mindre av den.

WaterLover markedsføres som den første miljøbevisste solpleieserien, og følger opp det omfattende WaterLovers-programmet som Biotherm har vært engasjert i siden 2012.

I tillegg til å finansiere kampanjer for havet, har de arbeidet for å redusere påvirkningen fra «rinse-off» produkter på det marine miljøet.

WaterLover Sun Milk inneholder en ny og mer miljøvennlig kombinasjon av kjemiske solfiltre, og i tillegg er selve krembasen mer nedbrytbar.

Biotherm har også valgt å utelate det mineralske filteret titandioksid, som de mener skader livet i havet i nanoform. Titandioksid er ellers kjent for å være lite brukervennlig, da det gir tykke konsistenser og lager hvite «striper» på huden.

WaterLover Sun Milk markedsføres for ansikt og kropp, voksne og barn, og blir dermed en totalløsning som passer hele familien. Den er også egnet for sensitiv hud.