IT Looks AW 2015-16

«Hair Contouring» og «Wavy Bob». Her er høstens IT LOOKS fra L’Oréal Professionnel.

L’Oréal Professionnel har denne gang samarbeidet med den internasjonale stjernestylisten Sam McKnight og den franske fargemesteren Frédéric Mennetrier.

Ansiktene er Joséphine de la Baume, som er skuespiller, sanger og modell, og Nicole Warne, som er skjønnhetsblogger og grunnlegger av Gary Pepper-bloggen. 

860a92a243be9b94008137b4302686e0

Look 1: Wild Copper Contouring

«Hair Contouring» er inspirert av makeup-teknikker, og gir en visuell mulighet til å endre ansiktsformen. Det spilles på skygge og lysreflekser i håret.

Teknikken er tilpasset ansiktsformen og den ønskede effekten: avrunde et ovalt ansikt, ved å tilføre volum vertikalt, eller horisontalt volum for et avlangt ansikt.

På Joséphine tilfører også effekten en uimotståelig , ultratrendy friskhet, forsterket av kobberfargen Pre-Raphaelite.

Denne friske hårstylingen er sett på flere kjendiser, og nylig under Fashion Week. Det er en avslappet look med en naturlig chic effekt, typisk for en pariserkvinne.

d1eu6polsryanyep1ckx

Look 2: Violet Wavy Bob

Mange år etter Marilyn Monroe gjorde dette til sin ikoniske look, er Wavy Bob å se på mange kjendiser og modeller, og er helt klart en av must-have trendene for 2015.

På Nicole Warne er denne looken skapt med Hollywood Waves-kolleksjonen fra Tecni.Art. Frisørenes nye hemmelighet for å oppnå perfekte krøller og bølger på rekord tid.

Nicole’s violet, i likhet med Josephine’s kobber, ble skapt med Vibrants Majirels nye fargenyanser med ekstremt hold for ultrasynlige striper.

1 post Nicole