Lenny Kravitz joiner YSL-familien

Rockelegenden Lenny Kravitz trer inn med bravur i YSL Beauté-familien, og blir ny global ambassadør for herreduftserien Y.

Han går dermed i fotsporene til sin datter Zoë, som allerede er tilknyttet YSL Beauté, noe han synes er gøy.

Lenny skapte seg et navn på begynnelsen 1990-tallet med store hits som «Let Love Rule», «Are You Gonna Go My Way», «It Ain’t Over ’til It’s Over» og «American Woman». Han forteller at han alltid har vært fan av Yves Saint Laurent, og også har brukt en del klær fra dette merket opp gjennom årene.

– Dette samarbeidet føles derfor svært naturlig. Jeg måtte ikke tilpasse meg, eller tenke meg spesielt nøye om, for å takke ja. Det har vært en del av livsstilen min i mange år, sier han.

Lenny Kravitz er edgy, kul og karismatisk, og en perfekt match for merkevaren YSL.

Herreduften Y ble lansert i 2017, og representerer noe som er kult og edgy og evig-ungt, akkurat som Lenny Kravitz selv. Navnet på duften blir på engelsk til et spørsmål: Y?

Han har også gjort det bra som skuespiller, og har blant annet medvirket i «The Hunger Games». At han i siste har gjort seg bemerket innen både design og fotografering, gjør ham til et ekte kultur-ikon.

Lenny Kravitz er kjent for sin unike blanding av rock’n’roll, soul, funk og blues. Han har lansert en rekke hits, og har også produsert og skrevet låter for andre. Foto: Antoine Passerat