KYLIE by Kylie Jenner gjør entré på KICKS

30. september lanseres KYLIE by Kylie Jenner på KICKS, både online og i utvalgte butikker.

KICKS streber etter å tilby et bredt og unikt sortiment, og kan nå stolt avsløre at det ettertraktede og hypede merket KYLIE by Kylie Jenner skal lanseres eksklusivt på KICKS i samtlige marknader; Sverige, Norge og Finland.

Varemerket, som ble grunnlagt den amerikanske reality-stjernen Kylie Jenner, har på kort tid erobret verden med vegansk makeup og hudpleie.

– Vi ser frem mot å lansere KYLIE by Kylie Jenner på KICKS. Det er et hyllet varemerke som våre kunder har etterspurt lenge, og nå kan de glede seg over å finne dette både i butikk og online. Det er også gøy at vi med denne lanseringen styrker både makeup- og hudpleiekategorien, sier Åsa Iderbring, Head of Buying på KICKS.

Rask suksess verden over
Kylie Jenner er medlem i Kardashian-familien, og har gjort stor suksess med sine skjønnhetsprodukter. Det hele startet i 2015 med den eksplosjonsartede lanseringen av Kylie Lip Kits, som raskt ble en storselger. Kylie er selv svært involvert i hele produktutviklingen, og sortimentet skapes ut fra hva hun selv liker og bruker hver dag.

KYLIE by Kylie Jenner finnes i dag over hele verden, og hun har også skapt flere makeupkolleksjoner sammen med sine berømte familiemedlemmer.

På KICKS vil man tilby et sortiment bestående av både hudpleie og makeup. Man skal kunne finne alle produkter man behøver både for en komplett hudpleierutine, og for å gjenskape Kylies favorittlooks.