Korres har åpnet butikk i Norge

Det naturlige, greske skjønnhetsmerket Korres har åpnet sin første egne butikk i Norge noensinne. Du finner den på Sandvika Storsenter, som da har fått et hyggelig innslag av gresk stemning.

Butikken inviterer kunden til å bli med inn i Korres sitt Full Circle-univers, der man kan følge frøets reise fra jorden til huden og tilbake igjen. Du kan oppdage hele produktutvalget, med alt fra banebrytende hud- og kroppspleie til solkremer, sminke og ulike dufter.

Korres ble grunnlagt i 1996 av den greske farmasøyten Giorgos Korres og hans kone Lena, som er kjemisk ingeniør. Merket er inspirert av deres hjemland, natur og farmasøytiske arv, noe som også visualiseres i butikken. 

Man finner visuelle detaljer og materialer fra tradisjonell, gresk arkitektur og folkekunst, og det store produktutvalget vises frem i gamle apotekhyller av tre.

Det er Korres selv som står bak etableringen av den nye butikken, ikke Vita som ellers fører Korres i Norge, og det er ikke utenkelig at det planlegges flere egne Korres-butikker.