KICKS tilbyr profesjonell hudpleie

Høsten 2022 tok KICKS over Skincity, en online hudpleieklinikk med fokus på profesjonell hudpleie. Nå løfter de Skincity-sortimentet inn i KICKS under konseptet ProSkin by Skincity. 

Satsningen innebærer at Skincitys unike tilbud innen profesjonell hudpleie finnes på KICKS-plattformen under konseptet ProSkin by Skincity. En sentral del av tilbudet er fortsatt rådgivning og guiding av hudterapeuter.

Vi er overbevist om at dette er riktig vei å gå for å styrke KICKS’ tilbud innen hudpleie generelt og profesjonell hudpleie spesielt. Satsningen åpner mange nye muligheter, der vi får større kraft til å videreutvikle og styrke vårt felles tilbud mot en enda større kundegruppe, sier Carola Lundell, administrerende direktør på KICKS. 

Hun påpeker at det finnes en voksende interesse for hudpleie, og at det nye konseptet gjør KICKS til en mer komplett destinasjon.

Ordet ProSkin er en sammentrekning av «Professional» og «Skincare», og i sortimentet finnes det mange merker som man ellers ser på hudpleiesalonger og klinikker. De vil på denne måten både få økt eksponering, og mulighet til å nå ut til en ennå større kundebase.