KICKS ruller ut nytt konsept for skjønnhetsbehandlinger

Etter en suksessfull pilot som ble innledet i Sverige høsten 2021, sjøsetter KICKS sitt nye konsept med skjønnhetsbehandlinger, Treat by KICKS, i 15 butikker rundt omkring i Norge.

Med Treat by KICKS vil selskapet tilby et større og mer attraktivt utvalg av skjønnhetsbehandlinger i et inspirerende miljø, i form av en fleksibel shop-in-shop-løsning med salongfølelse. Størrelsen varierer fra 2,5 til 5 kvadratmeter beroende på butikk. Løsningen innebærer også at det blir tydelig for kunden at butikken tilbyr skjønnhetsbehandliger.

Den svenske piloten ble en stor suksess, og KICKS ser dermed et stort potensiale i satsningen. I de butikkene som var inkludert i piloten økte antallet utførte behandlinger med hele 183 prosent, sammenlignet med samme periode i 2019 før pandemien brøt ut. Omsetningen med bakgrunn i behandlingene økte med 271 prosent.

Satsningen er i tråd med selskapets ambisjoner om å utvikle den fysiske butikken og gi kunden den best mulige opplevelsen. Gjennom å tilby skjønnhetsbehandlinger i et inspirerende miljø vil KICKS skape en merverdi for kunden, samt at de håper å kunne tiltrekke en bredere målgruppe og øke trafikken til butikkene.

I etterkant av piloten har det også blitt gjennomført en rekke optimaliseringer for å gjøre konseptet mer skalerbart og fleksibelt. Blant annet har størrelsen på shop-in-shop-løsningen blitt justert for å bedre passe inn i butikkene.

Det finnes også et nytt, digitalt bookingsystem som letter håndteringen av bookinger, både for kunder og KICKS-ansatte.

– Vi ser frem til å rulle ut vårt nye servicekonsept Treat by KICKS, hvor vi tilbyr våre kunder profesjonelle skjønnhetsbehandlinger i kombinasjon med personlig rådgivning. Med satsningen ønsker vi å skape en merverdi for kunden, og håper også å kunne tiltrekke en bredere målgruppe til butikkene, sier Carina Sønsteby, Country Manager hos KICKS Norge.

Bredt og attraktivt tilbud av skjønnhetsbehandlinger
Treat by KICKS tilbyr et stort utvalg skjønnhetsbehandlinger i kategoriene makeup, hudpleie samt bryn og vipper. Behandlingene utføres av KICKS’ profesjonelt utdannede skjønnhetseksperter.

  • Makeup Treats (alt fra en touch up til en fullstendig bryllupslook)
  • Skincare Treats (alt fra en skreddersydd hudpleierutine til en quick-fix for umiddelbar glød)
  • Eyebrow & Lash Treats (alt fra form og farge av bryn og vipper til Brow Lift)

Treat by KICKS rulles ut i de utvalgte butikkene med start i september 2022.