Honoré des Prés i Kicks

I slutten av februar 2015 lanserer KICKS de naturlige parfymene fra Honoré des Prés. De er sertifisert av Ecocert, og blir de første sertifiserte duftene i KICKS sitt sortiment.

Honoré des Prés ble grunnlagt av den anerkjente parfymøren Olivia Giacobetti, og ble lansert på Colette i Paris i 2008. Parfymene er basert på naturlige råvarer.

– KICKS har siden 2009 hatt en satsning på økologiske produkter, og vi ser nå en spennende utvikling der etterspørselen øker, og våre kunder blir mer engasjert og bevisste. Derfor er det veldig gøy å kunne ønske Honoré des Prés velkommen til KICKS, sier Catharina Lundberg, innkjøpssjef hos KICKS.

Honoré des Prés dufter vil finnes i KICKS butikker i Norge, Sverige og Finland samt i webbshoppen i Norge og Sverige.

KICKS tar nå inn duftene fra Honoré des Prés. KICKS tar nå inn duftene fra Honoré des Prés.

Gründeren Olivia Giacobetti skapte Honoré des Prés etter tidligere å ha utformet flere suksessfulle dufter for blant annet Guerlain, Hermés og L’Artisan.

Produktene inneholder ingen petrokjemikalier, syntetiske dufter, eller hudirriterende stoffer. De er helt uten fargestoffer og ftalater, og testes ikke på dyr. Alle dufter fra Honoré des Prés er unisex og passer like godt på kvinner som på menn.