KICKS fornyer seg

Nettbutikken er pusset opp, det er utarbeidet en ny logo og en ny grafisk identitet. I tillegg har KICKS åpnet sin første norske flaggskipbutikk, i GlasMagasinet i Oslo.

Skjønnhetskjeden har også åpnet to flaggskipbutikker i Sverige, i Gøteborg og Malmø, og flere er i vente. Felles for butikkene er et bredt sortiment av eksklusive varemerker og et butikkmiljø utenom det vanlige.

Ambisjonen er å gi kundene masse påfyll og inspirasjon, og et unikt tilbud av tjenester. I flaggskipbutikken i Oslo finnes det blant annet Nail Bar, Brow Bar og behandlingsrom for hudpleie, og man kan også få lagt makeup.

Jo Malone, Hermès og Frédéric Malle er representert i parfymeavdelingen, mens By Terry, Laura Mercier, Buxom, Smashbox, Urban Decay og LH Cosmetics fra den svenske influenceren Linda Hallberg sørger for et bredt utvalg i sminke.

Satsningen på flaggskipbutikker markerer et nytt kapittel i KICKS’ historie, og et viktig steg mot en mer opplevelsesbasert handel.

– Ambisjonen er å skape et skjønnhetspalass der kunden får en helhetsopplevelse for alle sanser, samtidig som det digitale og fysiske møtes, sier Zrinka Wergeland, markedssjef i KICKS.

KICKS står sterkt blant unge «beauty junkies», men ønsker å appellere til en bredere målgruppe, og utvider derfor sitt tilbud. Kjeden har utviklet et nytt kommunikasjonskonsept og en ny grafisk identitet som innebærer en oppgradering av butikkmateriell, emballasje, nettside og logo.

– Verdifull innsikt ligger til grunn for utviklingen av varemerket. Vi må oppleves som mer inkluderende og tiltale flere. I tillegg assosieres KICKS i dag med makeup og duft, men ikke med hudpleie og hårpleie. Varemerket må bli tydeligere, sier Gina Azaric, nordisk markedsdirektør i KICKS.

Foto: Kristian Dale/KICKS