H&M satser på beauty

Slik ser den ut, den nye serien med skjønnhetsprodukter som H&M lanserer til høsten!

Den omfatter en komplett linje av produkter for makeup, hår og kroppspleie. Dermed kommer både H&M og Lindex med store skjønnhetssatsninger.

Hovedinspirasjonen er moten og dens tendenser, med et makeup-sortiment i stadig utvikling, og med fokus på sesongens looks og farger.

Produktene vil være tilgjengelige i mer enn 900 butikker verden over og online på hm.com. Det kommer også nye skjønnhetsavdelinger i butikkene, der kundene kan eksperimentere med trender og utvikle sin helt egen stil.

– Vi er veldig glade for å kunne tilby «fashion for the face» hos H&M. Det skaper muligheter for oppfinnsomhet, kreativitet og lek med farger, sier Sara Wallander, konseptdesigner hos H&M Beauty.

Neglelakker fra H&Ms nye skjønnhetsserie, som lanseres til høsten.
Neglelakker fra H&Ms nye skjønnhetsserie, som lanseres til høsten.

Serien vil omfatte mer enn 700 vakkert innpakkede makeup-produkter, med nye fargekolleksjoner i begrenset opplag hver sesong.

Den erstatter eksisterende skjønnhetsprodukter hos H&M, og vil også omfatte to underlinjer: en eksklusiv premium skjønnhetsserie og en miljøbevisst serie med Ecocert-godkjente, bærekraftige produkter.