Hairportfondet relanseres

Kjærligheten til lokalsamfunnet er viktig for Hairport, og har vært det helt siden starten. Grunnleggeren av frisørkjeden, Roy Henrik Rismoen, har alltid hatt et brennende engasjement for sport, og han lanserte Hairportfondet på slutten av 1980-tallet med et ønske om å bistå den lokale barneidretten. 

Roy syntes det var viktig at støtten den gang ble konsentrert rundt en aldersgruppe, for å unngå at alle fordelene kun gikk til eliteidretten.

Nå har datteren Tina Rismoen tatt over roret sammen med niesen Julie Rismoen, og hun forteller at Hairportfondet nå skal relanseres i ny drakt.

Allerede nå i desember vil frisørkjeden dele ut til sammen 100 000 kroner til flere gode formål. Potensielle vinnere kan være lag, foreninger, hverdagshelter, ildsjeler og andre som har lyst til å gjøre noe fint for mennesker rundt seg.

Tina er kjedens kreative leder, og sitter selv i juryen. Hun forteller at hensikten med det relanserte Hairportfondet er å spre glede og hjelpe andre med å oppfylle sine drømmer, og personlig vil hun se etter varme og engasjement i søknaden.

Les mer på hairport.no.