Hair by Kiesler vant Wella Family Fund

Folket har talt!

I en måned har folk kunnet stemme på de seks ulike finalistene med geografisk spredning i Norge, og det har kommet inn 36 735 stemmer totalt. Det er over dobbelt så mange stemmer som i fjor – og i år ble det Hair by Kiesler på Tolvsrød som gikk av med seieren! 

– Det er vanvittig gøy med nesten 37 000 stemmer, og at så mange har engasjert seg og stemt på sin favorittsalong! Det viser at vi også i år har klart å skape et stort engasjement med geografisk spredning blant de ulike lokalsamfunnene. Det gleder oss at Hair by Kiesler vant, og vi ser frem til et tett samarbeide med salongen i tiden fremover, sier Hanne Klausen Hamre, Country Manager i Norge. 

– Det er en helt ubeskrivelig følelse å ha vunnet Wella Family Fund, og jeg føler meg så beæret over at så mange mennesker har stemt på oss. Det betyr mye for videre drift av salongen, og ikke minst er det med på å sikre Hair by Kiesler for fremtidige generasjoner. Nå tror jeg pappa og farfar er stolte, sier Linn Alexandria, daglig leder av salongen.