Guy Tang Live!

Søndag 27. mai braker det løs i Oslo Konserthus. Da kommer verdens største colorist til Norge.

Med 2,2 millioner følgere på Instagram og 1,9 subscribers på YouTube er Guy Tang å regne som hårbransjens største «rockestjerne». Sist han var i Norge var i 2016, og 27. mai kommer han tilbake for å presentere sin fargeserie #MyDentity.

– Da jeg vokste opp hadde jeg problemer med å finne min identitet. Jeg visste ikke hvem jeg var og hva jeg ønsket å gjøre i livet. Det var ikke før jeg ble interessert i frisørfaget at jeg fant min retning – og det reddet virkelig livet mitt, sier Guy Tang.

Han skapte #MyDentity fordi han ville skreddersy fargene vi alle drømmer om – farger som ikke finnes i andre serier.

– Jeg ville skape en fargeserie som gir tilbake begeistringen for faget vårt. Men mest av alt vil jeg skape et samfunn som gir makt til alle #hairbesties og lar oss finne vår identitet – for når du vet hvem du er, har du motet til å gjøre alt du drømmer om, forteller Guy Tang.

Motebildet har florert av granny grey, rosegold og lavendelfargede hår, og det er gjerne Guy Tangs bilder kunden tar med til frisøren for å vise hvilken fashionfarge de vil ha i håret.

Foto: Guy Tang