Grønne nyheter

IMG_8568

Søndag 1. november kommer Natural Products Scandinavia til Malmø for fjerde gang på rad. Nordens eneste fagmesse tilegnet naturlig helse, helsekost, skjønnhet og hudpleie fra den nordiske regionen – og fra hele verden.

Messen har vokst hvert år siden premieren i 2012, og årets messe ligger an til å bli den største hittil.

Det er nå mulig for besøkende å melde seg på, og arrangøren Diversified Communications UK har sluppet en liste med noen av de 350 selskapene som forbereder seg på å stille ut i høst.

Som vanlig byr messen på en allsidig blanding av selskaper – utstillerlisten er fylt med varemerker som vil forme markedet for naturlige og økologiske produkter i tiden som kommer.

Fra Norge kommer Strindberg AS, som også var med i fjor med Fountain – se øverste bilde.

De stiller ut i det nye messeområdet Beauty & Skincare Zone sammen med blant andre i+m Naturkosmetik (Sverige), Aroha AB (Sverige), Sosar Natural Cosmetics (Estland), Bee Cera by Fotiadis (Hellas), Biok Laboratorija (Litauen) og Ekovista Oy (finsk distributør av produkter fra Acorelle, Pur Aloe, Lovea Bio og Benecos).

IMG_8595

Spennende dufter fra Sør-Afrika.
Spennende dufter fra Sør-Afrika.

Natura Siberica, som er det første økologisk sertifiserte russiske kosmetikkmerket basert på sibirske urter, kommer også. Det samme gjør Naturkosmetikkompaniet Naturkosmos AB og Kivvi Cosmetics.

De besøkende kan delta på et gratis seminarprogram, og messen introduserer nå en splitterny forelesningsscene som dedikeres til den naturlige skjønnhetsverdenen.

Det endelige programmet er ikke klart, men allerede nå kan det røpes at det vil bli forelesninger av Irene von Arronet fra den nye bransjeorganisasjonen Natural Organic Cosmetics (NOC Sweden), Manon Suquet fra Ecocert og Julie Tyrell fra NATRUE.

KOSMETIKK samarbeidet med messen i fjor, og bildene du ser i dette innlegget ble tatt da. Du kan lese mer om messen HER.