Effektiv og populær urtepeeling

Green Peel er blitt et must i Norge, og det sies at behandlingen gir en glød du ikke kan sminke deg til.

– Hudpleieserien Dr. med. Christine Schrammek er i dag mer populær enn noen gang. Stadig flere klinikker, hudterapeuter og sykepleiere lar seg begeistre, sier Eli Holme Lie fra Haugesund Hudpleieklinikk, som representerer serien her til lands.

Green Peel er en urtebasert behandling som styrker huden og gir glød. Artic Green Peel XXLofoten.
Artic Green Peel XXLofoten.

Green Peel-behandlingen ble utviklet av den tyske hudlegen Christine Schrammek allerede i 1958.

Målet var å finne en behandling som lindret en rekke hudproblem og gav den beste anti-age. Resultatet ble en dyptvirkende og trygg urtebehandling uten kjemiske ingredienser eller syrer.

– Utrolig nok finnes det ingen tilsvarende behandling på markedet i dag. Mange har prøvd, men ingen har klart å etterlikne den effektive og 100 prosent naturlige urteblandingen. Den styrker huden på innsiden og utsiden, i stedet for å strippe den, slik vi ser med mange syrer, sier Eli Holme Lie.

Hun forteller at urtene virker i huden i to-tre dager etter endt behandling.

– Varmefølelsen og den helt unike gnistringen ved berøring er et bevis på at huden blir optimalt stimulert i flere dager.

Behandlingen appellerer også til menn, og finnes i dag i flere varianter.
Behandlingen appellerer også til menn, og finnes i dag i flere varianter.
Christine Schrammek var den første legen i Tyskland som stod bak et hudpleiekonsept. Hun skapte det som regnes for å være den originale BB-kremen, Blemish Balm, i 1967.

Senere overtok datteren, Christine Schrammek Drusio, den faglige videreutviklingen av serien. Hun er hudlege, som moren, og hennes kunnskaper om aldring, allergi, planter og urter er blitt en sterk signatur for serien.

Sønnen hennes er allerede med i driften, og datteren er akkurat ferdig med medisinstudiet.

– Det er en familieeid bedrift med sunne verdier. Christine Schrammek Drusio er svært opptatt av sammenhengen mellom sensitiv og stresset hud og aldring.

– 60 til 70 prosent har sensitiv hud med en svekket hudbarriere. Produktene balanserer og styrker barrierefunksjonen, og har derfor blitt en suksess verden over, sier Eli Holme Lie.

Dr. Christine Schrammek fotografert på 1950-tallet.
Dr. Christine Schrammek fotografert på 1950-tallet.