God respons for Wella Family Fund

Wella Family Fund ble opprettet i Norge i 2021,  for å bidra positivt etter en tøff periode for frisørsalonger i 2020, og fikk overveldende respons fra både bransjen og deres kunder. 

Med Wella Family Fund har frisørsalonger mulighet til å vinne ett års forbruk av Wella-produkter til en verdi opptil 500 000 kroner, avhengig av størrelsen på salongen. 

SLÅR FJORÅRET  

Fondet har i år mottatt totalt 888 nominasjoner og søknader fra hele landet, mot fjorårets 590 nominasjoner og søknader.

«At responsen også i år har vært så utelukkende positiv og overveldende, viser hvor viktig initiativet Wella Fund har vært for lokale frisørsalonger og deres kunder. Det er med stolthet at vi for andre år på rad kan annonsere de seks finalistene som er ett steg nærmere å vinne Wella Fund, og som vi håper at de respektive lokalsamfunnene vil være med å stemme frem», sier Hanne Klausen Hamre, Country Manager i Norge.

Juryen som har vært med på å stemme frem de seks finalistene består av: 

  • Hanne K. Hamre, Country Manager Norway i Wella Company  
  • Anne Mari Halsan, administrerende direktør NFVB   
  • Cecilie Krogh, stylist, influencer, forfatter, gründer og eier av Salong Vest
  • Glenn Veiby, konsernsjef i Raise gruppen  
  • Bjørn Kollerud, journalist i Frisør  
Hanne K. Hamre, Glenn Veiby, Anne Mari Halsan, Cecilie Krogh og Bjørn Kollerud sitter i juryen.

Her er de seks finalistene som har blitt valgt ut av juryen, og med geografisk spredning i Norge: 

Region Oslo: Salong Aqua Rikshospitalet v/Tone Lanto 

Region Nord: Hårstrået Frisør i Narvik

Region Sør: In Hårdesign i Lillesand 

Region Øst: Hair by Kiesler i Tønsberg 

Region Vest: Ørsta Hårdesign i Ørsta 

Region Trøndelag: Salong Michel i Verdal 

BLI MED OG STEM FREM VINNEREN  

7. oktober kåres vinneren blant de seks finalistene, og til og med 2. oktober kan alle som vil være med å avgjøre utfallet ved å stemme på sin favorittsalong på Wellafund.com/no.  

Hovedvinneren får 1 års forbruk av Wella-produkter til en verdi opptil 500 000 kroner, avhengig av størrelsen på salongen. De andre fem finalistene mottar 10 000 kroner (*listepris) hver i Wella-produkter.  

Vinnersalongen forplikter seg til å arrangere Wella Week, som gir dem muligheten til å gi tilbake til lokalsamfunnet. Wella Week er en intensiv uke med aktiviteter i salongen, som kan bidra til å øke engasjementet og interessen for salongen i lokalsamfunnet.