Frøya lanserer hudpleie

Frøya Skin er en ny og norskutviklet hudpleieserie som tar hensyn til det skandinaviske klimaet. 

– Drømmen med Frøya har alltid vært å ha en komplett serie innen sminke og hud. Prosessen med hud startet allerede i 2016, men vi erfarte fort at det var vanskelig, med mange produkter å velge mellom og mye dårlig kvalitet, sier Adi Velic fra Oslo-firmaet La Cosmetica, som står bak konseptet.

De ønsket at produktene skulle matche Frøyas verdier, med gode og naturlige ingredienser. Videre skulle de ha en like god kvalitet som Frøya-kunden ellers var blitt vant til når det gjelder makeup. 

Regeneration Cleanser fra nye Frøya Skin.

– Vi hadde med oss Christina Christensen fra Skin by Me i Oslo på utvikling og testing. Hun er en fantastisk ildsjel, og besitter en kompetanse som er en sjeldenhet. Hun er en «kritisk perfeksjonist» der ting sjelden blir bra nok, og det er akkurat det som må til for å få laget gode produkter!

Resultatet er blitt en kompakt og naturlig serie med dagkrem, nattkrem, øyekrem og ansiktsskrubb, samt to forskjellige renseprodukter. De skal dekke behovene til alle som har en fet, tørr eller normal hud, og selges i profesjonelle og frittstående hudpleiesalonger sammen med resten av Frøya-serien.