Fargetrenden Bronde

BRONDE er hårtrenden akkurat nå! Den perfekte kombinasjonen av “brown and blonde”. Bronde har skapt bølger på catwalken, i magasiner, og kjendisene elsker den.

Bronde ble plukket opp av L’Oréal Professionnel for rundt ett år siden, presentert ved Spring-Summer It Looks 2014, og vises nå av merkets internasjonale talsperson Eva Green.

Looket kan tilpasses alle hårtyper og hudtoner og appellerer til alle. Det er den perfekte fargen mot sommeren, og den holder på sommergløden når vinterværet står for tur.

Bronde leker mykt med lys og skygge, ideelt tilpasset de som har lysbrunt hår og som ønsker å tilføre dybde og dimensjon, og for mørke brunetter som ønsker å løfte og lysne uten drastisk å endre den naturlige hårfargen.

Fargetrenden Bronde presentert av Eva Green for L'Oréal Professionnel.
Fargetrenden Bronde presentert av Eva Green for L’Oréal Professionnel.

Det finnes ikke kun en Bronde, men et spekter av Brondes. Bronde krever en teknikk som kun en fargespesialist kan utføre. Første steg er diagnosen. Avhengig av hudtone, naturlig hårfarge og hvilken type Bronde kunden ønsker, tilpasser frisøren sitt valg av farge og teknikk for å skape en skreddersydd Bronde.

Andre steget er påføringen. Den profesjonelle kunnskapen og ekspertisen er essentiell for en perfekt dosering av farge og for den horisontale og vertikale fargepåføringen Bronde krever. Den subtile graderingen mellom rot og spiss utgjør den store forskjellen mellom en mislykket Bronde og en vellykket Bronde.

L’Oréal Professionnel har utvidet INOA MOCHA paletten med seks nye farger. Dette styrker fargespesialisten som skal lage den personlige Bronde looken. De tre første Mocha fargene ble lansert i 2013 og var utrolig populære.