Esthetica innlemmes i Beauty Products Group

Nå legges det til rette for å skape gode synergieffekter.

– Jeg har drevet Esthetica i 20 år fra Svelvik utenfor Drammen, og det å flytte drift til Oslo blir veldig bra. Det føles som et riktig tidspunkt for å ta selskapet et skritt videre. Jeg har kjent Hanne Westgaard, grunnlegger av Beauty Products, helt siden hun startet opp, og dette blir kjempebra, forteller Sveinung Mitseim.

Han er daglig leder og gründer av Esthetica, som blant annet er leverandør for Teoxane og Environ Skin Care.

Esthetica har fokusert mye på den estetiske, medisinske delen av bransjen, der Beauty Products ikke har vært representert, og Sveinung Mitseim ser at selskapene kan utfylle hverandre.

– Sammen vil vi få en sterkere tilstedeværelse i bransjen, hvor vi nå kan tilby alt våre kunder måtte trenge fra én leverandør. Dette vil åpne nye dører og vi kan dra synergier av det vi gjør, sier han.

Beauty Products Group har fått Hilde Sjøtveit, med erfaring fra Dermanor og Beth’s Beauty, som ny daglig leder. De har flyttet inn i nye, fine lokaler i Lørenveien i Oslo, der også teamet fra Esthetica har fått plass. 

– Beauty Products, Thorsen Biovital og Esthetica blir til sammen det største selskapet i bransjen. Lageret og serviceavdelingen er plassert i Thorsen Biovital sine lokaler på Vestby, og dit flytter vi også vårt lager.

Det er full fart for å få alt på plass. 

– Vi er glade for denne avtalen, og spisser oss nå enda mer inn mot medisinsk hudpleie og estetiske behandlinger, sier Sveinung Mitseim.