Estée Lauder kjøper GLAMGLOW

Estée Lauder Companies har inngått avtale om å kjøpe det Hollywood-baserte skjønnhetsmerket Glamglow, som lager effektive leiremasker tilpasset ulike hudtyper og behov.

Per i dag finnes det fem leirebaserte masker i sortimentet: Youthmud, Supermud, Thirstymud, Powermud og Brightmud. I begynnelsen av 2015 skal det dessuten lanseres en ny linje med skummende rensemasker.

Glamglow ble grunnlagt i 2010 av Glenn og Shannon Dellimore, og har dermed bare vært i drift i bare fire år. Produktene ble først brukt i forbindelse med film- og TV-innspillinger i Hollywood, men finnes nå i en rekke stormagasiner og parfymerier – inkludert Sephora og Douglas.

I Norge ble merket først introdusert i eksklusivt i Kicks, men har nå en noe bredere distribusjon. LMG Scandinavia er distributør i de skandinaviske landene.

GLAMGLOW_THIRSTYMUD_Hydrating_Treatment_50g_1402669131

Estée Lauder Companies Group President, John Demsey, blir øverste sjef for merket.

Han har også ansvar for Estée Lauder, M·A·C, Tom Ford, Prescriptives, Bobbi Brown, Bumble and bumble, Jo Malone London, La Mer, Smashbox, Aramis & Designer Fragrance brands, Le Labo og RODIN olio lusso, som selskapet kjøpte for kun få måneder siden.