Essie bryllupskolleksjon

Sommeren nærmer seg, og den store bryllupssesongen står for døren. Om du er en av de heldige brudene i år, er det mange planer som skal legges og praktiske ting som skal på plass.

Hendene er i fokus hele bryllupsdagen, der selve symbolet for giftemålet glitrer, nemlig ringene. Uansett om du velger manikyr eller lakker neglene selv, så er tradisjonen for negler å holde dem velpleide i en diskré farge som komplimenterer hudfargen.

En av de mest populære lakkene til den store dagen er essie-fargen Allure, en transparent, hvit farge, som korrigerer fargen på neglene, slik at de får en frisk og dus farge som vil se naturlig ut. Hertuginne Kate brukte blant annet Allure på sin bryllupsdag da hun giftet seg med Prins William.

Essie bryllupskolleksjon 2015, fra visningen til Angel Sanchez.
Essie bryllupskolleksjon 2015, fra visningen til Angel Sanchez.

Det er viktig å gjøre grunnarbeidet for å få en fin manikyr. Det betyr å rydde opp i neglebånd, og gi neglene og hendene godt med fuktighet. Ved å avslutte med litt negleolje på negler og neglebånd har du et godt utgangspunkt for en fin manikyr.

Før du starter er det viktig at all olje er tørket av neglebånd og negler. Start med en baselakk for å fylle riller og andre ujevnheter på neglene, dette er spesielt viktig når man bruker lyse neglelakker.

Når baselakken er tørket legges to til tre lag med fargelakk, alt ettersom hvor dekkende du ønsker at sluttresultatet skal være. Avslutt med en beskyttende lakk som bevarer farge og gir glans til neglene.

Den nye bryllupskolleksjonen fra essie har seks nydelige pastellfarger med morsomme navn som det perfekte tilbehøret på den store dagen.

bryllupskake visuell