Emma S. lanserer duft

Den prisvinnende duften til Emma S, Rue de Varenne, er omsider tilgjengelig i butikk i Norge. Den selges nå i Kicks.

Rue de Varenne er en gate i St. Germain i Paris, der Emma leide seg et lite hus mens hun jobbet som modell. Lenger ned i gaten ligger Musée Rodin med sine vakre hager som hun ofte besøkte.

– Jeg elsket å tusle rundt i hagene til Musée Rodin. Der fant jeg ro blant lukten av liljekonvall og appelsinblomst. Det lille huset luktet av skinn og lær, og det er disse øyeblikkene i Paris som inspirerte meg til å lage Emma S. første duft.

Emma har laget duften sammen med parfymeskaperen Aurelien Guichard.
Emma har laget duften sammen med parfymeskaperen Aurelien Guichard.

Sammen med parfymeskaperen Aurelien Guichard fra dufthuset Givaudan har Emma utviklet en feminin duft med toppnoter av liljekonvall og pærer, mellomnoter av appelsinblomst og hvit musk samt basenoter av lys mokka, vanilje og patsjuli. De fleste oljene i duften er naturlige.

Rue de Varenne vant den prestisjefylte Swedish Beauty & Cosmetics Awards i 2014 i kategorien Årets dameduft under 500 kr.

Som et supplement til parfymen har Emma også utviklet en frisk Body Mist, Rue de Varenne Fresh. Den gir en frisk følelse og kan brukes over hele kroppen, med dufttnoter i frisk sitronblad, feminin appelsinblomst og aromatisk vetiver. Denne duften kommer også i bodylotion.

Duftserien Rue de Varenne.
Duftserien Rue de Varenne.