Eco Life Scandinavia utsettes til 2021

Eco Life Scandinavia, en messe for økologiske og bærekraftige produkter, skulle gått av stabelen i november 2020, men utsettes nå med et år. Det opplyser arrangøren, Diversified Communications UK, til KOSMETIKK.

Årsaken er pågående koronavirus-pandemien, som gjør det vanskelig å planlegge og gjennomføre et så stort og internasjonalt arrangement.

Selv om Sverige ikke har innført spesielt strenge restriksjoner, så har mange andre land gjort det, og de er nå i ulike faser når det gjelder å åpne opp samfunnet igjen.

Diversified Communications tror at sosial distansering, karantenebestemmelser og forskjellige former for reiserestriksjoner kommer til å prege Norden og Europa i en god stund fremover, og siden Eco Life Scandinavia messen henvender seg til et internasjonalt publikum, blir det vanskelig for bedriftene å planlegge.

– Som så mange andre, har vi fulgt nøye med på den raske utviklingen i denne vanskelige tiden. Selv om vi håper at de ulike landene fortsetter med å oppheve sine restriksjoner, er det mange ubesvarte spørsmål når det gjelder hotellkapasitet, flytrafikk, avstandsregler og andre smitteverntiltak. Vi må dessverre konkludere at det ikke lar seg gjøre å arrangere årets messe, sier event manager Melanie Viking.

Hun forteller at det har vært en vanskelig, men nødvendig avgjørelse, og trøsten er at mye av jobben nå er godt i gang for neste år.

– Vi vender tilbake til Malmö 17.-18. november 2021, forhåpentligvis med et enda større og bedre show, lover hun.