Dermanordic kjøper Löwengrip Beauty

Dermanordic AS kjøper alle aksjer i Löwengrip Beauty AB, og inngår samtidig et langsiktig samarbeid med grunnleggerne Pingis Hadenius (til venstre) og Isabella Löwengrip.

Dermanordic har siden 2018 vært distribusjonspartner for Löwengrip Beauty.

– Dermanordic har en sterk posisjon i Norden, og høy kompetanse innen hudpleie, noe som gjør dem til en perfekt partner for oss. Med oppkjøpet har Löwengrip nå en sterk industrieier som gir selskapet en ekstra mulighet til å utvikle seg til neste nivå. Vårt hovedfokus er det nordiske markedet, sier Pingis Hadenius, som grunnla Löwengrip Beauty i 2013 sammen med influenceren Isabella Löwengrip.

Henning Nielsen, administrerende direktør i Dermanordic AS, er imponert over det Pingis og Isabella har fått til på egenhånd, og ser frem til å fortsette samarbeidet.

– Löwengrip Beauty AB har aldri hatt underskudd, og veksten er generert uten ekstern kapital. Pingis og Isabella har utviklet Löwengrip til å bli et av de sterkeste merkene innen hår- og hudpleiekategoriene i Norden. En omsetning over disk på over 100 millioner svenske kroner i 2019, er en bekreftelse på hvor mye forbrukerne elsker produktene, sier han.