Dermanor lanserer The Inkey List

The Inkey List kom på markedet i 2018, og er i dag et av de mest omtalte skjønnhetsmerkene med over 2 milliarder visninger på TikTok! Nå presenteres det for første gang på det norske markedet.

The Inkey List ble skapt av Colette Laxton og Mark Curry for å gjøre luksuriøs hud- og hodebunnspleie tilgjengelig for alle. Merket er britisk, og har vunnet en rekke priser for sine innovative ingredienser og målrettede egenskaper siden det ble lansert for fire-fem år siden.

Sortimentet består av alt fra rens, serum og dagkrem, til øyekrem, nattkrem og ansiktsmasker. Med ingredienser som blant annet retinol, hyaluronsyre, vitamin C og salisylsyre, skal du finne de riktige produktene uansett hvilke utfordringer du har.

The Inkey List tilbyr også hårpleieprodukter til blant annet skadet, tørt, og livløst hår, som er skånsomme og pleiende mot hodebunnen. De går aldri på akkord med kvalitet, og produktene skal være enkle å forstå og bruke med informativ emballasje.

Du vil finne The Inkey List i Boots Apotek, Vitus Apotek og Apotek 1, samt i utvalgte parfymerier, hudpleiesalonger, spa og klinikker.