Dermanor lanserer By Terry

Dermanor er ny distributør i Norge, Sverige, Danmark og Finland for det eksklusive skjønnhetsmerket By Terry, som har lekre og luksuriøse makeup- og hudpleieprodukter.

Den franske grunnleggeren Terry de Gunzburg er et ikon i bransjen. Hun er blant annet kjent for å ha utviklet concealeren Touche Éclat – et av verdens mest berømte sminkeprodukter – mens hun jobbet for Yves Saint Laurent Beauté. Siden 1998 har hun drevet med produktutvikling under eget navn.

Blant Terrys bestselgere finner vi banebrytende Hyaluronic Hydra Powder – det første pulverproduktet på markedet som inneholder hyaluronsyre – og Baum de Rose leppepomade, et prisvinnende produkt som fukter alt fra lepper til neglebånd.

Dermanor ser et stort potensial i merkevaren, og har ambisjoner om å rulle ut By Terry i fysisk distribusjon, i tillegg til eksisterende e-handelsplattformer.

– Vi er veldig glade for at vi kan styrke vår merkevareportefølje med et klassisk fransk premiummerke som fremfor alt er kjent for sin gode kvalitet. By Terry er svært etterspurt i markedet, og vi i Dermanor er glade for at flere forbrukere nå vil dra nytte av dette når vi utvider distribusjonen, uttaler Reidun Wang, daglig leder i Dermanor. 

Terry de Gunzburg er opptatt av å sette sitt personlige preg på produktene sine, og mye av det hun har skapt gjennom årene er uten sidestykke i markedet.  

Produktene har hudpleiende og lysreflekterende egenskaper, og er elsket av makeupartister, skjønnhetsredaktører og sluttbrukere i alle aldre.

– Siden jeg lanserte By Terry har jeg forsøkt å skape multifunksjonelle produkter som passer moderne mennesker i alle aldre med høye krav til kvalitet – og det er også disse kvalitetene merket er kjent for i dag. Jeg er veldig glad for at vi nå innleder et samarbeid med Dermanor, og er opptatt av å pleie et sterkt forhold i vår felles innsats for å gjøre merkevaren mer tilgjengelig i Norden, uttaler Terry de Gunzburg.