Bli med til Stockholm Beauty Week!

Benytt sjansen til å besøke Stockholm Beauty Week nå som den svenske hovedstaden er på sitt aller vakreste! Messen arrangeres tirsdag 30. mai i klassiske Berns i Berzelii park. 

Messegeneral er grunnleggeren Maria Forssén, som er utdannet siviløkonom med ekspertise innen nettverksbygging og arrangementer. Hun byr på hele 80 skjønnhetsmerker, og har i tillegg snekret sammen et inspirerende program, der du blant annet kan oppleve Evan Beauty, som har tatt Instagram og TikTok med storm. 

Evan Beauty er kjent for sine ansiktsmassasjer, og har mange følgere i sosiale medier.

Evan er hudterapeut og kosmetolog, og driver Evan Beauty Center i Stockholm. Han har også klinikker i hjemlandet Korea og i Kina. På messen skal han vise de beste tipsene for et naturlig ansiktsløft, og vi får innblikk i hvordan trender i Korea oppstår. 

I samarbeid med Dagens Estetik skal det også arrangeres en bransjedebatt, der eksperter diskuterer aktuelle problemstillinger vedrørende EU-direktiver og nytt lovverk, både fra klinikkeierens og forbrukerens perspektiv.

Rodial åpner programmet på videolink direkte fra London.

Blant utstillerne finner vi Fillmed, Depend, Lilly Nails, Gocciani, Bruns og Nordic Natural Beauty, som blant annet har den nye hudpleieserien INLIGHT – basert på vitenskap og en liten klype alkymi fra England. 

I tillegg har du muligheten til å treffe skjønnhetsgründeren Mika Liias, som tidligere grunnla og drev Make Up Store, men som nå er aktuell med det nye og veganske merket MILI Cosmetics. 

En fullstendig oversikt over programmet og deltakende utstillere finner du på stockholmbeautyweek.se, salonger og innkjøpere har gratis inngang.