Beauty Düsseldorf 2016

Den første helgen i mars dreier alt seg om skjønnhet i den tyske byen. Fra 4. til 6. mars 2016 arrangeres BEAUTY Düsseldorf, en internasjonal messe for kosmetikk, negler, fotpleie, velvære og spa.

Med 1400 utstillere og merker er det mye å oppleve, og BEAUTY oppdaterer deg på produkter, behandlinger, trender og innovasjoner på det profesjonelle markedet.

Utstillings- og foredragstilbudet holder høy kvalitet, og samtidig sørger en stilfull atmosfære og en førsteklasses infrastruktur for et trivelig messebesøk.

Faglige diskusjoner i SPA Lounge.
Faglige diskusjoner i SPA Lounge.

Det vil være et spesielt fokus på mote og makeup, og det skal arrangeres et internasjonalt mesterskap i makeup under messen.

Vil du kaste et blikk bak kulissene og lære mer om kosmetikkproduksjon, er også dette mulig. I hall 10 kan du følge fremstillingen av pleiekrem, virkestoff-ampuller og sminke skritt for skritt.

Et annet tema er «Natur & Spa», der du får praktiske og lett omsettbare tips til klinikken. I tillegg kan du lære om beskyttelse og hygiene for hendene. Et tema som ikke bare er interessant for fotpleiere, men som er relevant for alle som yter tjenester i bransjen.

Negler er et av fagfeltene på Beauty Düsseldorf.
Negler er et av fagfeltene på Beauty Düsseldorf.

Samtidig er det mulig å få med seg ytterligere to skjønnhetsmesser denne helgen i Düsseldorf.

Maskører og sminkører fra hele verden møtes til Makeup Artist Design Show 2016, mens frisørene samles til Top Hair – en enestående blanding av fagmesse, shows, workshoper og kongress.

Alt foregår på inne det samme messeområdet, så herfra kommer du hjem med mye inspirasjon!

Få med deg siste nytt innen behandlinger.
Få med deg siste nytt innen behandlinger.