Atelier Cologne kommer til Skandinavia

Atelier Cologne er et nytt og spennende varemerke på det skandinaviske duftmarkedet. Det hører til L’Oréal Luxe, og har parfymer inspirert av den legendariske Eau de Cologne.

Atelier Cologne ble lansert i 2009 av Sylvie Ganter og Christophe Cervasel. De er begge franske, men jobbet sammen i New York da de i 2006 oppdaget at de delte en lidenskap for den sitrusbaserte Eau de Colognen.

Sylvie Ganter og Christophe Cervasel.

Historien bak duftmerket er lang og spennende, og inkluderer også kjærlighet. Christophe og Sylvie ble nemlig ikke bare businesspartnere, men også et par på privaten.

Etter mye forskning klarte de å skape en unik formel som gir samme friskhet og eleganse som en cologne, men med holdbarheten til en ren parfyme. Innovasjonen kalte de Cologne Absolue.

Hver Cologne Absolue har en gjennomsnittlig konsentrasjon på 18%, i motsetning til en tradisjonell Eau de Cologne, som vanligvis ligger på 5% eller mindre.

Hver duft har sin egen historie, som er påskrevet bak på flasken. Til duftene kan du også få skreddersydde lærbeholdere inngravert med navn.

Duftene til Atelier Cologne er sortert i fem kolleksjoner, og skal selges eksklusivt på Gimle Parfymeri i Oslo.